JÁTÉKINFO 2.0 - minden ami telefonos játék!
Játékinfo EXTRA
 
ASZTRO SHOW
 
TELEMEDIA
 
Telejósda
 
TV2
 
RTL KLUB
 
KORÁBBI JÁTÉKOK
 
2009-ben történt

12 HÓNAP - 12 NAP: 2009-ben történt

 

JANUÁR
Ha egy rendszeres látogatónkat megkérdeznénk arról, hogy mi jut eszébe a Játékinforól, biztos, hogy az első gondolati között lenne a 12 hónap, 12 nap akció. Mai nappal elindul a harmadik múltidézésünk, amelyben röviden összefoglaljuk, hogy mi is történt az év különböző hónapjaiban. A 2009-es év meglepetéssel indult. Az újév első óráiban a másfél évvel korábban megszűnt Pénzeső tért vissza. 2007-es szilveszterhez hasonlóan idén is játékkal illetve jóslással várták a bulikból hazatérő nézőket. A hónap egyik legnagyobb meglepetése Beszeda Gábor felmondása volt, aki több mint 4 és fél év után búcsút intetett az RTL Klubnak. Szakál Miki is elhagyta a stúdiót, de csak egy hétvége erejéig, amikor is ellátogatott egy disznóvágásra, ahonnan élő adásban be is jelentkezett. A jósok nem jutottak ki a stúdión kívülre, azonban így is nagy lépéseket tettek, hiszen az asztal mögül felálltak és állva jósoltak, közben pedig sétáltak. Januárt a jóslással egybekötött Pénzhalász zárta. Ilyen fajta műsorral azonban először és utoljára találkozhattunk.


FEBRUÁR
Az év második hónapjában Szakál Miki, Anett a Többet ésszel műsorvezetője  és Beszeda Gábor szerepelt a Vacsoracsatában az RTL Klubon. Beszeda a maximum 40 pontot gyűjtötte össze, így ő nyerte a hetét. Anett 31 pontot kapott tőle kicsivel maradt el Miki az ő 30 pontjával. Az atv délutáni játéka egy-egy adás erejéig visszatért a korábbi narancsságra szobás díszletbe. Valentin-nap alkalmából a Reggeli játékban megemelt nyereményért játszhattak a nézők, különlegesség volt még az is, hogy a nyertesek a nyereményt akár már a nyerés napján átvehették. Ebben a hónapban került délre a 06 91 33 55 33, így egy ideig konkurencia nélkül maradt a Többet ésszel… A Játékinfot a Google Fordító segítségével e hó közepétől érhetitek el több nyelven. Február 23-án ünnepelte 5 éves születésnapját az RTL-es játék, de a korábbi évekkel ellentétben idén nem tartották meg ezt az alkalmat. A Telemedia elindította az EZO-élet magazint, amely az asztrológiától kezdve az egészséges életmódon át a feng shuival is foglalkozik. Az internet új sztárjává vált Adela a román játék műsorvezetője, akit Tvrtko kutatott fel a Naplóban. Adelát Budapesten a Telemedia székházában találta meg, és ha már ott járt rácsodálkozott az ottani világra. Nagyon érdekes riport, aki nem látta mindenképpen pótolja be…


MÁRCIUS

Ma is visszatekerjük az idő kerekét márciusig, hogy bemutassuk, akkor miről szóltak a hírek a Játékinfon. 2009 harmadik hónapja gyerekekkel teli játékkal indult, hiszen a 06 91 33 55 33-ban nem csak a műsorvezetésben, hanem a pénzosztásban is segített néhány lurkó. Az RTL-nél nem csak a gyerekeknek, hanem a Kvízió új időpontjának is örülhettek, hiszen a TV2 délutáni játékával fél 2-től játszhattunk. Hosszú idő után ismét fődíj-nyertest köszönthettek a Többet ésszelben, egy szerencsés játékos több mint 2 millióval lett gazdagabb. A jósok sem szomorkodhattak, hiszen 23 órától egyórás adással jelentkeztek, valamint az éjfél után jelentkező adásokban a főjós egy társat is kapott, így ketten várták a telefonálók kérdéseit.


ÁPRILIS
A tavasz közepéhez közeledve a legnagyobb változás oldalunk szerkesztői gárdájában történt: Gergő az érettségire készülés miatt abbahagyta néhány hónapra az oldal szerkesztését. 1,5 hónapon keresztül Laci és Peti frissítették a napi képtárakat, írták a cikkeket.
Április elején - a ma már megszűnőben lévő BPTV-n – a 23 órás idősávban újraindult a Pénzeső. Az egyhetes adássorozat különlegessége volt, hogy a műsor a feladványok miatt korhatáros volt. 18 év alattiaknak nem ajánlották a műsort, mert a képes feladványoknál a hölgyek elég lengén voltak öltözve. 5 esti adás után a műsor helyére visszatért az EZO.TV.
Versenyfelügyeleti eljárást indít a GVH a Többet ésszel című műsorban elhangzott kamu török út miatt. Az eljárásról máig nem kaptunk semmi hírt. Húsvét előtt összeomlott a TV2 rendszere. A képernyőről eltűnt a grafika, a műsorvezetőnek megszűnt a kapcsolata a kollegákkal. Nyertest sem tudtak kapcsolni. Húsvétkor különkiadással jelentkezett a Kvízió, a 2 órás adásban Máté és Phaedra 3.340.000Ft-ot osztott ki. Hónap végén pedig a Telemedia játékai - a Többet ésszel és a Pénzhalász – új telefonszámot kaptak, és a hívásdíj itt is 375 Ft lett.

MÁJUS
2009 május hónapja nem a telefonos játékokban, hanem oldalunkkal kapcsolatban hozta a legnagyobb változást, hiszen a honlap teljesen átalakult. Az eddig megszokott formától eltérően már nem csak a szerkesztők, hanem a látogatók is készíthettek fotókat az adásokról, és ezeket a műsorok fórumába feltölthették. Nem utolsó sorban annyival is kiegészültek a napi képtárak, hogy az adásokról különböző statisztikákat és leírásokat találhattatok. A műsorgyártók azonban kevés munkát szántak a képkészítők számára, hiszen az RTL Klub játékának illetve a Budapest TV Telejósdájának néhány adása elmaradt. De pár nap múlva már arról adhattunk hírt, hogy külföldi országokhoz hasonlóan itthon is terjeszkedik az Ezo.tv, így júniustól a Story tv-n is feltehettük Nenusnak és Karolának a jövőnket érintő kérdéseket. Lassan már hozzászokhattunk ahhoz, hogy hirtelen elindul a Pénzeső. Így történt májusban is, azonban néhány délelőtti adás után már búcsút is inthettünk a játéknak. A Kvízió futószalagjának elhelyezése azonban hosszabb távra sikerült, hiszen május óta nem vitték ki a stúdióból. De nem csak ezért volt érdemes a TV2 játékait figyelni, hiszen a rendkívül jó hangulatú adások mellett a női műsorvezetők lábait is többször megcsodálhattuk. A hónap talán legnagyobb meglepetése pedig István jós új hajszíne lett.


JÚNIUS
Az első nyári hónap rengeteg meglepetést tartogatott, talán ez volt az év legizgalmasabb hónapja... A Budapest TV és a Hálózat TV mellett elindult a Story TV-n és a PAX TV-n is az EZO TV. A 4 csatorna műsoraiban ugyan azok a jósok láthatók, különbség annyi, hogy más a grafika színe, és más telefonszámokon érhetőek el a jövendőlátók.
Hónap közepén véget ért a Kvízió délelőtt, elindult a Telekvíz Orsival és Mátéval. Mia június 12-én vezetett utoljára műsort, azóta modellkedik, néhányszor fel is  tűnt az RTL-en és a COOL-on vendégként.
A Telemedia legújabb stúdiójába költözött a Többet ésszel délutáni adása látogatóink legnagyobb örömére. Nem csak ez volt új dolog az atv játékában, bemutatkozott Tősér Gabi az éjszakai játék új műsorvezetője. Gabi novemberig vezette a műsort.
Hajnalcsillag született az RTL klubon, a Reggelihez köthető arcok, így Miki és Eszti is versenybe szállt több, de inkább kevesebb sikerrel. A Fókuszban felfedeztük Marenec Fruzsinát, ahogy a 06 91 33 55 33-at vezeti. Megjelenéséig 1 hónapot kellett várnunk.
Júniusban pedig különkiadás volt a TV2-n, az utolsó olyan adás amit Phaedra és Máté vezettek. Különlegesség volt, hogy a játékosok játszhattak a JOKER nyereményért, az 5.000.000Ft-ért, de ezt sajnos nem sikerült elvinni.

JÚLIUS
Ha nyár, akkor a legtöbb műsor szabadságra megy, azonban a vakáció alatt nem maradtunk telefonos játékok nélkül. Július legfontosabb eseménye Marenec Fruzsina bemutatkozása volt a Reggeli játékban. Azóta lassan fél év eltelt, mégsem láthattuk őt a déli játékban, csak reggelente osztogatja azóta is a pénzt. Sem az RTL, sem a Telemedia nem volt szűkmarkú, hiszen a hónap elején Sanyinál az egyik adás végén szinte percenként kerültek be a játékosok és nyertek nem kis vigaszdíjakat. Majd néhány nappal később már láthattuk is, ahogy érkezik a pénz és belehullik a futószalag dobozába, onnan pedig a játékosok zsebeibe. A TV2 délutáni játékában is bemutatkoztak a Telekvízben megismert effektek. Amíg Vanda egyik adásában ismét bemutatta a kutyáját, addig a futószalagos adásokban Phaedra lábait mutatták egyre többször az operatőrök.


AUGUSZTUS
A nyár utolsó hónapjában, a nagy melegekben sokan választhatták a hűvös szoba helyett a strandokat, mivel a legtöbb játékban kevesebb pénzt osztottak ki. A Többet ésszelben egy hónap alatt – ez 48 adás, napi 4, illetve 1,5 órában – 2.501.500-et adtak ki összesen, a 06 91 33 55 33-ban örültünk, ha egy adás alatt a kiadott pénz elérte a 250.000 Ft-ot. A Kvízióban és a Telekvízben nem volt ilyen feltűnő változás. Az éjszakai atv-s játék hónap elején véglegesen is beköltözött a Tiszta kvíz díszletébe –azóta is egy-két alkalom kivételével onnan jelentkezik. Ezzel együtt változott a játék szlovákiai hívásdíja, mostantól a felvidéki nézőknek 20 centtel többe kerül egy hívás. Az RTL-re visszatért a Szóvár és a Bűvölet játék, amikkel utoljára hónapokkal ezelőtt találkozhattunk a 06 91 33 55 33-ban. Hónap elején március után ismét visszatért a Kvízióba a bőröndös játék, ahol a játékosoknak kell egy bőröndöt választaniuk, és ezzel megnyerik a benne található pénzt. Újabb változás történt a honlap szerkesztői gárdájában, Peti középiskolai tanulmányainak szombathelyi megkezdése miatt hagyta abba a honlap rendszeres szerkesztését.


SZEPTEMBER
Itt az ősz, itt van újra. A hónap említésre méltó eseménye az ORTT határozata volt, amelynek alapján a telefonos játékok televíziós vásárlásnak minősülnek. A testület október elsejéig adott határidőt az átállásra. A hosszú távú szerződésekre hivatkozva 2010. január 1-jéig meghosszabbították a felkészülési határidőt. Ha októbertől mégis alkalmazták volna a törvényt, akkor egy nap legfeljebb nyolcszor, összesen két óra időtartamban lett volna csak egy csatornán telefonos játék. 2010-től viszont az interaktív nyereményjátékokból származó reklámbevételek hat százalékát új, magyar nyelvű filmalkotások létrehozására kell fordítani. Ebben a hónapban hagyta el a Kvíziót Phaedra, ő manapság az MTV-n látható.


OKTÓBER
Az év végéhez közeledve a Többet ésszelben próbáltak valami újat mutatni, egyik éjszaka Marcsi és Ákos együtt vezették a műsort. Az ő adásuk valószínűleg nem volt olyan sikeres, mint az e hónap végén látható Kvízió különkiadást, hiszen míg a TV2-n 2 millió felett nyertek, az ATV-n összesen 30.000 Ft-ot osztottak ki. A Többet ésszel egyik délutáni adásában pedig Sanyi a stúdióban lévő grafikussal együtt kereste a különbséget a két kép között. Szombat délelőttönként pedig visszaköltözött a műsor a korábbi díszletébe, amelyből ebben az időpontban máig jelentkezik. Az RTL klub déli játékában – ha jól figyeltünk – néhány új effektet hallhattunk. A hónap legnagyobb meglepetése a TV3-as Időjós, exjátszmás Horváth Szilárd volt, aki Phaedra helyett jött a TV2-es játékokba. Szilárd egy-egy adásában hallatszódtak a szerkesztői utasítások, amiket a fülére kapott.


NOVEMBER
Holnap szilveszter, így hamarosan a sorozatunk végére érünk. 2009 utolsó előtti hónapjának legnagyobb szenzációja a 06 91 33 55 33 különkiadása volt. A Van az a pénz című játékot Eszter és Miki vezette. Az új főcím és az SMS-ek adásban történő moderálása mellett a délutáni játéktól nagyobb nyeremények is fokozták a műsor fényét. A Többet ésszelben egyre többször előfordult, hogy nem egy helyes megfejtése volt a szókeresős feladványoknak, hanem kettő. Egy könnyebb, amiért viszonylag alacsony nyereményt nyertek, valamint egy nehezebb, amiért viszont több pénzt ajánlottak. De nem csak az atv-n keresték a neveket, hanem az RTL Klubon is, hiszen novemberben kezdte el gyűjteni a Luca napi húzásra a neveket Valkó Eszter.


DECEMBER
Az év utolsó napja van ma, tehát az év utolsó hónapja az, amit a szilveszteri bakparádé feltöltése előtt felidézünk. A Kvízió most is különkiadással jelentkezett, de idén harmadannyit nyertek, mint egy évvel korábban. Orsi és Vanda így is 4 nyertest avathatott, akik összesen 1.300.000Ft-ot nyertek. A Többet ésszel egy-egy éjjeli adása nem a megszokott „glóriás” díszletből, hanem a 2008-as délutáni stúdióban játszódott. Ugyancsak éjjel tűnt fel a Telemedia új műsorvezetője, a különleges nevű Szobonyi Tia. Egy délutáni atv-s játékban pedig rengeteg kollega ült a stúdióban, és kereste a kakukktojást. A 06 91 33 55 33-ban pedig megismerkedhettünk a Szófa játékkal, amiben a szó hosszúságán múlik, hogy mennyi pénzt nyer a játékos. Az ünnepek előtt az utolsó Kvíziót Orsi vezette, aki egyébként a holnap induló FEM3 egyik bemondója is lesz. A két ünnep között az RTL klubon ünnepi villámjátékot láthattunk, aminek a bejelentkezéseit Miki és Eszter együtt vezette. Ma este pedig valószínűleg játék lesz az atv-n, Hálózat TV-n sőt a Story TV-n is.

 
FRISS HÍREK
Friss bejegyzések
2012.06.22. 11:28
2012.02.05. 18:53
2012.01.02. 13:20
2011.12.30. 21:36
2011.12.17. 13:20
 
Üzenőfal
 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kérdezz-felelek!

Kérdésed van?
Írj bátran!

Küldj
E-MAILt!

Keress
FACEBOOKon!

 

SZERKESZTŐK:
Peti,  Gergő,
Laci,  Máté

 
Számláló
Indulás: 2007-01-29
 


 

 


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt