JÁTÉKINFO 2.0 - minden ami telefonos játék!
Játékinfo EXTRA
 
ASZTRO SHOW
 
TELEMEDIA
 
Telejósda
 
TV2
 
RTL KLUB
 
KORÁBBI JÁTÉKOK
 
2010-ben történt

12 HÓNAP - 12 NAP: 2010-ben történt

JANUÁR

Szilveszterkor 4 csatornán (Hálózat TV, Story TV, ATV, Viasat3) jelentkeztek a Telemedia játékai maratoni hosszúságú adásokkal. A legnagyobb meglepetés a Viasat3-as Forinteső volt, hiszen 2008 nyara óta nem volt lehetőség a pénznyerésre ezen a csatornán.
A különleges adásoknak és a szilveszteri bakiparádénknak köszönhetően rengetegen figyelték honlapunkat: 2009-es év utolsó napján 148-an, 2010 első napján pedig ennél is többen 178-an kattintottak a Játékinfora. Ebben a hónapban két volt calltv-s adott interjút lapunknak, Váczi Gergő a TV2-s Kapcsoltam és Észbontó műsorvezetője, illetve Heller Shy, aki a Telemedia műsoraiban tűnt fel több éven keresztüll. Valkó Esztert 2 hétig nem láthattuk a Reggeli játékban, mivel az újonnan induló NeoFM-en vezette a „Bumeráng visszaszámlálás” című reggeli ébresztőshow-t.
2009. szeptemberében bombaként robbant a hír, hogy októbertől televíziós vásárlásnak minősülnek a telefonos játékok és így összesen napi 2 órában lehet top shop és calltv együtt. A csatornák kérésére az ORTT megszűntette az időkorlátot, azonban az adásokat januártól csak televíziós vásárlási műsorablakként lehet sugározni. Ebben a hónapban lett Sándor Orsi az újonnan induló FEM3 arca, illetve ekkor hallottuk Ágikát először hangban is a TV2 játékaiban.

 

FEBRUÁR

Az év második hónapjában indult a TV2-n a Jósok, látók, médiumok a Telemedia gyártásában. Az adásokban kezdetben Müller Rózsa, Merlin és Karola volt látható, de mára már az EZO.TV képernyős jósainak nagy része részt vett a műsorban. Az első hónapban az adásokat Prikaszky Ákos vezette (Rothmeisel Dóri csak heti 1-1 alkalommal helyettesítette), akit egy ideje emiatt ritkábban láthatunk az atv-n.
Az éjszakai Többet ésszel hónap elején a mostani Virítomos, később a jelenlegi Nyerő percekes díszletből jelentkezett.
Újdonság volt, hogy az atv képarányt váltott, mostantól 16:9-ben sugározza adását. Ez érintette a Többet ésszelt is, amely először összenyomva, majd később frissített grafikával valódi 16:9-ben sugározta adását.
Ismét egy extra hosszú délutáni Kvízióval kedveskedtek a nézőknek, mely középpontjában Szilárd zakója és ingje állt, hiszen a nem mindennapi öltözetét elképzelte egy farsangi mulatságon, egy 1970-es évekbeli calltv műsorban, egy diszkóban vagy éppen egy brazil szappanoperában.
6 éves születésnapját ünnepelte a 06 91 33 55 33, az adás teljesen hétköznapi volt, Miki csupán adás végén hívta fel rá a figyelmet.
Február végén tavaszi szünetre vonult a StoryTV-s EZO.TV, igazán hosszú lett ez a szünet, hiszen a műsor csak júliusban tért vissza.

 

MÁRCIUS

Az első tavaszi hónap is tartogatott meglepetést a calltv fanoknak.
Visszatért a Virítom játékmestere Renczés Gabi. Első adásaiban nem izgult, a tőle megszokott profi módon vezette a többórás műsort az atv-n. Gabi nyár óta vezeti a TV2-s Jósok, látók, médiumokat, de emellett ősz óta ismét vezeti a játékot a VIVÁN.
10. alkalommal jelentkezett ebben a hónapban a Kvízió különkiadás. A 2010-es év első különkiadásában 2 darab „A” betűt tartalmazó állatnevekkel nyerhettek a játékosok több százezer forintot. Orsi és Szilárd a játék alatt macskára hasonlító rajzokkal szórakoztatta egymást, illetve a nézőket.
Néhány adás erejéig visszatért a nyugat-afrikai Papa Wango Budapestre és az Ezo.tv műsoraiba. 2,5 éves működés után bezárta kapuit oldalunk társoldala a Teleinfo. A honlap az RTL klub telefonos játékainak múltjával és jelenével foglalkozott. Cseke Katinka, a Jóban rosszban színésze volt a Jósok, látók, médiumok vendége a TV2-n. Katinka Müller Rózsát kérdezte a jövőjével kapcsolatban.
2008. szeptemberében a Többet ésszeles a műsorvezetők  annak ígéretével ösztönözték telefonálásra a nézőket, hogy ha tárcsázzák a műsort, akkor automatikusan nyernek egy törökországi nyaralást egy 5*-os szállodában,  Az adásokban felolvasott közlemény szerint utazás nincs, viszont a hívások díját visszatérítik. A játékot a GVH 3 millió forintra büntette tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt.
Március 19-ét, Ivó napját férfinapnak nevezték ki az RTL klub telefonos játékában.
Extra hosszú 2 órás adással jelentkezett a Kvízió március 26-án, Horváth Szilárd születésnapján. A műsorvezető a kollegáitól kapott egy Esterházy-tortát, viszonzásul pedig a stáb adás után sörözni ment...

 

ÁPRILIS

Április elején hírt adtunk arról, hogy 2 újabb csatornán indulnak a Telemedia jósműsorai: az EchoTV-n és a Nóta TV-n. Előbbin soha nem indult el, a Nóta TV-n pedig két hét késéssel jelentkezett először az EZO.TV. A műsor összesen 3 adást ért meg, egy-egy hívóra negyed órát is várnia kellett a jósnak illetve a műsorvezetőnek, Baranyai Sándornak.
Néhány hét után ismételten stúdiójátékkal kezdődnek a Kvíziók, a játék grafikáját a visszatérés után kicsit frissítették.
Triay Carlos tűnt fel a Többet ésszel éjszakai adásaiban. Carlos lendületesen kezdte az adást, amit a műsor végéig sikerült megőriznie. A műsorvezetőt csak néhányszor láthattuk az atv-n, de később néhány alkalommal feltűnt a Hálózat TV-n egy-egy jós mellett.
Valkó Esztert egy új szerepkörben láthattuk, hiszen fekete-fehér-igen-nemet játszott az RTL klub délutáni játékában. Ezt a feladványt eddig csak Szakál Mikivel játszhattuk.
Hónap végén hírt adtunk a TV2-s Jósok, látók, médiumok végéről, azonban a műsor nem szűnt meg, hanem több adásidőt kapott, hiszen májustól már szombat éjszakánként is láthatóak a Telemedia jósai. 

 

MÁJUS

A hónap elején kiderült, hogy mégsem maradunk jósok nélkül, hiszen a korábbi hírekkel ellentétben tovább folytatódott a TV2-n futó Jósok, látók, médiumok, vagyis a Telemedia jósműsora. Három nap után azonban a Nóta TV nézőinek búcsút kellett inteniük a jósoknak. Hírt adtunk a júniusi Kvízió különkiadásról, valamint hagyományokhoz híven megemlékeztünk a Játszma születésnapjáról. 4 év után változások következtek be a Többet ésszelnél, hiszen megszűntek az éjszakai adások, valamint új díszletből új főcímmel és új grafikával várták az atv nézőit.

 

JÚNIUS

A hónap elején egyszerre két játékos játszhatott a Kvízió 2 milliós fődíjáért, mivel mind a ketten ugyanannyi pontot értek el a kakukktojás és az anagramma forduló után. A Boszorkánystúdió élő jósadásai mellett elindult a Jósok, látók, médiumok délelőtti kiadása is. Előbbit még mindig láthatjuk, utóbbi pedig egy hét után megszűnt így csak éjszaka várják a telefonálók hívásait. A június 26-ai telefonos játékok közül a Többet ésszel negyedórás kiadása rendkívül rövidre, a Kvízió különkiadása pedig rendkívül jó hangulatúra sikerült, hiszen Orsi és Szilárd a jókedv mellett hatalmas pénznyereményeket is biztosították.

 

JÚLIUS

A júliust a Többet ésszel helyett elinduló Pénzözön nyitotta, amelyet az IdeaBridge gyárt a mai napig is a Telemedia stúdiójában. Az idén rendkívül több, igen súlyos természeti katasztrófa sújtotta hazánkat, ezért a Telekvíz egyik játékosa az árvízkárosultak számára ajánlotta fel a nyereményét. A Story TV-re a „tavaszi szünet” után visszatért a Ezo.tv. A Játékinfo Facebook oldalán elindítottunk egy szavazást Szilárd kérésére, mellyel azt szerettük volna elérni, hogy Siófokról jelentkezzen a Telekvíz. A Hír TV Negyedik című műsorban a betelefonálós médiasémáról beszélgettek, az Ezo.tv adásában pedig feltűnt a Karma TV egykori jósa, Gálfi Sándor.

 

AUGUSZTUS

Augusztustól már Szlovákiából is lehetett tárcsázni a Kvíziót a Pénzözönhöz hasonlóan. Másfél év után ismét fődíjnyertest köszönthettek az atv-n, a bruttó 2.150.000 Ft-ot pár nap múlva Prikaszky Ákos házhoz is vitte. A Story TV-n ismét megszűnt a jósda, viszont az atv-n elindult a délelőtti Nyerő percek, a Viva TV-n pedig a Szerelmi jósda az Ezo.tv jósaival.

 

SZEPTEMBER

 Szeptember elején Makkai Hajnalka és Lomini mellett feltűnt Zagiba Zoltán is az Asztro showban. Milliós nyereményekben gazdag volt a hónap, hiszen a Pénzözönben ismét 2 millió forint talált gazdára, valamint a Kvízió különkiadásban is 1.250.000 forintnak örülhetett a legszerencsésebb játékos. Budapestre látogatott a tibeti buddhizmus legfőbb vallási vezetője, a Nobel-békedíjjal is kitüntetett Dalai Láma. Új férfi műsorvezető csatlakozott a Nyerő percek-Pénzözön műsorvezetői gárdájához, Szabó Gábor megfontolt, határozott stílusával újabb színt vitt a telefonos játékok világába. A hónapot végül a kétéves kihagyás után újrainduló Virítom! zárta.

 

OKTÓBER

Uri Geller egykori utódjelöltje is csatlakozott az Ezo.tv jóscsapatához. Frissítették a Pénzözön grafikáját, melyen a feladvány sokkal nagyobb lett, azonban a hívás díját elég kicsi betűmérettel sikerült kiírni. Másfél év után vadonatúj arculatot kapott oldalunk, nem csak a külső kinézet, hanem a tartalom is megújult. Az idén létrejött Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság vezetője az Index interjújában kifejtette véleményét a telefonos játékokkal kapcsolatban.

 

NOVEMBER

Túl sok izgalmat nem tartogatott az év 11. hónapja.
Új díszletbe költözött a Hálózat TV-s jósda, különlegesség, hogy már operatőr is részt vesz a műsorban, ezáltal sokkal izgalmasabbá vállt a képi világ. Az Uri Geller show-jából ismerős Christian Panthera is feltűnt néhány őszi délelőttön a Telemedia jósműsoraiban. Ebben a hónapban vezetett utoljára műsort Szívós Lívia, a tervek szerint márciusban ismét visszatér a képernyőre.
A Reggeli játék megszűnésével végleg lezárult egy időszak az RTL klub történetében... Változott a Kvízió és a Telekvíz játékszabálya, innentől kezdve nem fogadják el a beceneveket helyes megfejtésként.

 

DECEMBER

Az évtized utolsó napján még a szilveszteri bulira való felkészülés előtt elevenítsük fel a mögöttünk lévő 31 napot.
Az hónap és talán az év legnagyobb meglepetése a Kvízió és a Telekvíz megszűnésének híre volt. 10 év után lezárult egy korszak a TV2-n és a calltv történetében egyaránt. Részt vettünk az utolsó Telekvíz szerkesztésében, ott voltunk a Kvízió utolsó pillanatainál, és ezt rögzítettük is.
Honlapunkat egy-egy bejgli között is rengetegen figyeltétek: 24-én és 25-én 154-en, 26-án 130-an, 27-én pedig 169-en néztetek fel a Játékinfora. 
A Virítomban egy szerencsés játékos megfejtette a számolós játékot, a nyereménye 250.000Ft volt. Ma este pedig jön a szokásos Telemedia maraton ezúttal "csak" 2 csatornán: a Hálózaton és az ATV-n.
Weblapunk hagyományainak megfelelően ma este 8-kor pedig felkerül a fergeteges szilveszteri bakiparádé. Érdemes lesz egy-egy korty pezsgő között ránkkattintani...

 
FRISS HÍREK
Friss bejegyzések
2012.06.22. 11:28
2012.02.05. 18:53
2012.01.02. 13:20
2011.12.30. 21:36
2011.12.17. 13:20
 
Üzenőfal
 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kérdezz-felelek!

Kérdésed van?
Írj bátran!

Küldj
E-MAILt!

Keress
FACEBOOKon!

 

SZERKESZTŐK:
Peti,  Gergő,
Laci,  Máté

 
Számláló
Indulás: 2007-01-29
 


 

 


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt