JÁTÉKINFO 2.0 - minden ami telefonos játék!
Játékinfo EXTRA
 
ASZTRO SHOW
 
TELEMEDIA
 
Telejósda
 
TV2
 
RTL KLUB
 
KORÁBBI JÁTÉKOK
 
2008-ban történt

 12 HÓNAP - 12 NAP: 2010-ben történt 

JANUÁR

Az idei újév első órái rögtön Többet ésszellel, Telejósdával és Pénzhalásszal teltek. Az atv-n Ákos fetrengett a stúdióban, ezzel kapcsolatban a látogatók között kisebb vita alakult ki. Néhány nappal később az RTL klub játékainak a műsorvezetői szórakoztatták a nézőket a Balázs showban. Köztudott lett a hónap közepén hogy Beszeda Gábor és Dér Heni egy pár, azonban románcuk sajnos rövid idő alatt véget ért. A január változásokat hozott a Hálózat tv-n is, hiszen a 2 óra helyett napi 4 óra műsoridőt kapott a Telemedia, valamint a Pénzhalász (a Többet ésszellel együtt) új stúdióba költözött. Nem csak az a játékos örülhetett, aki a hónap végén megnyerte a Többet ésszel fődíját, hanem a Játékinfo látogatói és szerkesztői is, hiszen 1 éves fennállásukat ünnepelhettük. 

 

Februárban Beszeda Gábor vendége volt több műsornak - ebben az időszakban is - a Dér Henivel való szerelem kapcsán. A Telemediánál nem indult jól a hónap, a reggeli Más utakon és a délelőtti Telejósda virtuális háttere is szétesett, emiatt meg kellett szakítani az adásokat. Január végén megszűnt a Betűbár a TV2 délelőtti telefonos játéka, helyette Mia és Máté az Észbontó délelőttben játszottak. Ebben a TV2-s játékban találkoztunk először táblával. Elkészült a Többet ésszel promoja, amelyet azóta is sugároz a csatorna. A műsorvezetők 150 millióról beszélnek, amiről azóta sem tudjuk hogyan jött ki. Több millió forint hagyta el a Telemedia játékait, a Többet ésszelből másfelet, a Pénzhalászból pedig 750 000-et vittek el. Azóta egyik műsorból sem vitték el a JACKPOT nyereményt. Megszavaztátok az év játékát 2007-ben, ezt az elismerést a Játszma nyerte. Rókás László, Mák Kata és Ferencz Gabi után újabb telefonos játékmestert láthatunk valamilyen terméket reklámozni, merthogy Palotás Petra a Pantene reklámokban szerepel. Interjút adott lapunknak Révész Katalin. 4. születésnapját ünnepelte az RTL klub délutáni játéka és 8-at a Legyen Ön is milliomos.

MÁRCIUS

2008 harmadik hónapja az Észbontó búcsújával és a Kvízió elindulásával kezdődött. Nem csak a TV2, hanem az RTL klub is próbált újítani, így három hónapara újra elővette a jól bevált játékát a Széfet, valamint a telefonos játékaiban új feladványtípusokat mutattak be. Miután egy szerencsés néző elvihette a Virítom! fődíját, másnap már Anett ás Marcsi mellett Rácz Zsuzsit láthattuk a Hálózat TV-n a Pénzhalászban műsorvezetőként. A telefonos játék stúdióját egy adás erejéig a Többet ésszel! is használta, így egy fergeteges Robinson adást készítettek Baranyai Sándor vezetésével. Sajnos ilyen műsort azóta sem láthattunk. Miután Ákos is megünnepelte a Húsvétot egy nyúl társaságában, hírt kaptunk a Virítom! megszűnéséről.

ÁPRILIS

A hónap nagy visszatérője és búcsúzója egyértelműen a Hálózat TV-n bemutatkozott, majd a Viva TV-hez átigazolt Hugó. Az éjszaka jelentkező Virítom! helyett ez a kis animált manó került a nem éppen előnyös délelőtti időpontra. Mindössze 3 hétig uralta ezt a műsorsávot, hiszen utána búcsúzni kényszerült. Miután 14 év után távozott Gyurcsok József a Budapest TV-től, a Fókuszban láthattunk egy rövid riportot életének és lakásának bemutatásáról. A Kvízióban a jó pár stúdiójáték baki után a Játszma főnyeremény-játékához hasonló Jackpot játékot mutattak be. Oldalunk is tovább fejlődött, hiszen InteracTV (Krisz) segítségével áprilistól folyamatos frissítéssel elérhető a Telemedia által gyártott külföldi illetve magyar műsoroknak a listáját, valamint elkészült oldalunk első promo videója Bicskei Sanya hangalámondásával.

 

 

MÁJUS

Ha május, akkor természetesen a Játszma születésnapjával indul. Néhány nappal később már a Kvízió új játéktípusaival, valamint a vadonatúj Campona stúdió játékkal játszhattunk. Kezdetét vette az Uri Geller őrület, miszerint egy-egy elejtett mondattal a mentalistára utaltak. Legjobban talán Baranyai Sándornak sikerült a gondolatátviteli produkciója, hiszen kétszer is sikerült átadnia a helyes megoldást az éppen telefonáló nézőnek. A hónap közepén megújult a Telejósda. Vadonatúj grafikával és egy kisablakkal jelentkezett. Kezdetben csak napközben, majd néhány hónappal később minden adásban két jós mondta a jövőt. Ugyanezen a napon pedig a Kvízióban illetve a 06 91 33 44 55-ben is 1 milliót ajánlottak fel, igaz csak az utóbbiban nyerték meg. Azonban sokáig nem bánkódhattak a TV2 nézői, hiszen első alkalommal jelentkezett májusban a Kvízió különkiadás Miával és Mátéval Münchenből. Együtt örültünk a Viasat 3 új játékának, a Forinteső hírének, valamint a Kvízió fődíj-nyertesének. De jött a nyár, és jött 2 új műsorvezető is a Többet ésszelbe, Malis Kata és Halas Almiréna személyében, akik már jó pár hónapja nem vezetik egyik játékot sem.

JÚNIUS

A nyár első hónapjában új szerkesztőt köszönthettük oldalunk készítői közt, Lacit. Elindult a Forinteső a Viasat 3-on. A játékot Béres Anett mellett Szabó Máté bandájában játszó Janky Balázs vezette három hónapon keresztül. Júniusban kétszer is elromlott a Kvízió grafikája, ami miatt az egyik délelőtti adás elég kaotikusra sikerült. Az a ritka egybeesés, miszerint a hónap 13. napja pont péntekre esett, jó pár bakit hozott a Telemediának. A délutáni Többet ésszel faláról leesett az óra, láthattuk, hogyan szedik le magukról a különböző eszközöket a jósok, valamint a 10 órási jósdában elromlott a hang, így a „telefonálók” között hallhattuk például Alexandert is. Enyedi Zoli a Virítom! után visszakerült a képernyőre, hiszen a Pénzhalász adásait kezdte el vezetni. És végül itt a Játékinfon hallhattatok először a Dr. Kvíz című vadonatúj telefonos játékról.

 

AUGUSZTUS

Még épphogy megjelent a Telejósda magazin formájában már a rádióban elkezdték hirdetni „90-es vonalat”. Majd jött 2008 nyolcadik hónapjának nyolcadik napja, ami elég rossz hatással volt a telefonos játékokra, hiszen az olimpia megnyitója alatt jelentősen visszaesett a nézettségük és ezzel együtt a megnyert nyeremények összege is. Azonban az ötkarikás játékok indulása közben Lunczer Judit jelentkezett Poór Péterrel az oldalán. A szokatlan adást még egy ilyen követte, azóta sem Juditot, sem más népszerű vendégét nem láthattuk a Telejósdában. A Többet ésszel adásában pedig egy új „műsorvezetőt” köszönthettünk. Bea a szombat délelőtti játék elejére ugrott be néhány percig, amíg megérkezett Ákos. Bea jött, a Pénzhalász pedig ment, igaz csak néhány hónapig búcsúzott, hiszen néhány hete ismét jelentkezik. A Forinteső is „elállt” a hónap végén, viszont talán kárpótolt ezért minket a Telemedia, hiszen nemsokára elindult a Tiszta kvíz. Ebben a hónapban vette fel a Hálózat TV jósműsora is a Telejósda nevet...

SZEPTEMBER

Épphogy kitisztult az ég a Forinteső után, egy hét késéssel elindult a Tiszta kvíz című játék az mtv-n. A Telemediától nem éppen megszokott színvonalú műsorban a játékosok kérdésekre válaszolhattak, 2-2 helyes válaszért cserébe 10 ezer Ft-ot nyertek. Feltűnően sokat hangzott el, hogy a játék mennyire tiszta, szabályos, valamint adásonként többször elmondták a műsor elérhetőségeit. Amennyire nagy durranás volt ez a játék, talán annyira volt szánalmas a Budapest TV új vetélkedője, a Szfinx. A kedves öreg úr, aki a műsort vezetette, talán még maga sem volt tisztába a szabályokkal. A műsorból egyébként „sajnos” csak 4 adás készült. Hírt adtunk továbbá a Nyerő 8 indulásáról, valamint a Kvízió harmadik különkiadásáról is. Amíg Valkó Eszter a Vacsoracsata vendégeit próbálta elkápráztatni ételeivel, addig a Tiszta kvízből első alkalommal elvitték a fődíjat.

OKTÓBER 

A hónap első fő eseménye az volt, hogy Csillagvirág főjósként mutatkozott be a Telejósdában, azonban mostanában már csak kisablakos jósként szerepel az adásokban. Pár nappal később pedig elindult a Nyerő 8, ami leginkább a három éve képernyőn lévő Reggeli játékhoz hasonlít, viszont teljesen új grafikával indult, a Kvízióval hasonló időpontban. Hírt adtunk Napsugár és Nenus új honlapról, valamint a Tiszta kvíz negyedik jackpot elviteléről. Feri, a Többet ésszel szerkesztője hangban az egyik adásban, Szeleczky Ádám pedig egy táblával a fejét eltakarva megjelent az utolsó Dr. Kvízben. Nem csak a Dokik című sorozatra épülő játéktól, hanem a Tiszta kvíztől is elbúcsúztunk a hónap második felében. Napsugár, Nenus, Niki és István az ezotériáról szóló társalgásába is bekapcsolódhattak a nézők. Míg a jósokkal 288 Ft-ért beszélgethettek, az RTL klub nézői nem voltak olyan szerencsések, hiszen a 06 91 33 55 33 indulásával megváltozott a hívás díj, így 360 Ft-ért cserébe tudnak bekapcsolódni az adásba. Másfél hétre rá a Kvíziót is elérte az „infláció” így ott is megváltozott a tarifa. Októberben két érdekes Telejósdát is láthattunk a Hálózat TV-n, hiszen egyikben Alexander kapott nagyobb teret a stúdióban, másikban pedig Baranyai Sándor társaságában jósolt Niki.

NOVEMBER

Novemberben elsőként számoltunk be Beszeda Gáborról és az ő hamarosan megszületendő gyerekéről. Néhány hónapos szünet után visszatért a Pénzhalász, kezdetben heti két órában, majd egyre több adásidőt kapott a „játékműsor”. A hónap talán legmulatságosabb történése Omara visszatérése volt, akinek a két adása rendkívül szórakoztatóra sikerült. Hírt adtunk két olvasónk panaszáról, miszerint nem kapták meg törökországi utazásukat. A hónap végén új időpontba került a Nyerő 8, valamint exkluzív képekkel tudósítottunk a Kvízió karácsonyi különkiadásának előkészületeiről.

DECEMBER

Folytattuk cikksorozatunkat, amelyben a törökországi utazásuk nélkül maradt játékosok történetét mutattuk be. Mikulás alkalmából Bea, illetve Ákos is meglátogatta Sanyit élő adásban. Az ajándékozás azonban nem ért véget, hiszen a hónap közepén Phaedrával és Mátéval játszhattunk a Kvízió karácsonyi, vagyis immár negyedik különkiadásában. December 13-át a 06 91 33 55 33, valamint a Többet ésszel is emlékezetessé szerette volna tenni, hiszen előbbi átköltözött a Media Center Campona blueboxába, utóbbi pedig már 8:40-től egy extra hosszú adással jelentkezett. Amíg Eszter, Miki és Gábor belakta a vadonatúj virtuális stúdiójukat, addig a Többet ésszelbe, majd a Pénzhalászba is bekapcsolódhattak a játék szlovákiai nézői. A karácsonyi készülődés közepette pedig a Telejósdában kedveskedtek a nézőknek egy romániai, majd két afrikai jóssal. Mindeközben pedig teljesen új kinézetet kapott az oldalunk, illetve elindítottuk az immár záruló 12 nap – 12 hónap sorozatunkat. A 2008-as évet hamarosan egy fergeteges bakiparádéval fogjuk zárni. Tartsatok jövőre is velünk!

 

FEBRUÁR

 
FRISS HÍREK
Friss bejegyzések
2012.06.22. 11:28
2012.02.05. 18:53
2012.01.02. 13:20
2011.12.30. 21:36
2011.12.17. 13:20
 
Üzenőfal
 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kérdezz-felelek!

Kérdésed van?
Írj bátran!

Küldj
E-MAILt!

Keress
FACEBOOKon!

 

SZERKESZTŐK:
Peti,  Gergő,
Laci,  Máté

 
Számláló
Indulás: 2007-01-29
 


 

 


A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE    *****    * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak *    *****    Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!