JÁTÉKINFO 2.0 - minden ami telefonos játék!
Játékinfo EXTRA
 
ASZTRO SHOW
 
TELEMEDIA
 
Telejósda
 
TV2
 
RTL KLUB
 
KORÁBBI JÁTÉKOK
 
RETRO

 

Éjjeli randevú

2006. márciusától az RTL KLUB 24 órában sugározta adását. Így került sor egy új játék indítására. Elég későn, éjjel 1-3 óra magasságában jelentkezett. A 603-hoz hasonló játékokat játszottak, itt szerepelt először sms fal. Műsorvezető kezdetben Rácz Zsuzsa volt, aki utána a Telemediához igazolt át.

 

06 81 60 30 60

A 601 „drágább” változata. 2005 novemberében volt képernyőn mindössze két hétig. Valószínűleg a nézők megunták a hardware játékokat.

 

06 81 603 000

A játék csak külsőben volt más, mint a 310. Ám 2005 nyarától átvette az uralmat és napi szinten jelentkezett. Műsorvezetői: Valkó Eszter, Beszeda Gábor, Szakál Miklós.

 

Reggeli játék

A 601 indulásával egy időben kezdődött A Reggeli című ébresztő műsor alatt láthatnak a nézők egy-egy feladványt 4X2 percben. A Reflektor/Találkozások magazin után a regisztrált játékosok közül a számítógép sorsol és a helyes válasz bemondásával megnyerte a felajánlott nyereményt. Legelején napi 100 000 Ft-ról indult, ma azonban már 200 000 Ft, de a hívás díj is folyamatosan emelkedett azóta. Műsorvezetői mindig az éppen aktuális délutáni játék műsorvezetői. 

 

06 81 601 601

A 320 továbbfejlesztett változata. Sokban nem tért el elődjétől, hiszen műsorvezetői, és játékai közel azonosak voltak. Viszont a hívás díja már csak 150 Ft-ba került a korábbi 300 Ft-tal szemben. Rövid életűnek bizonyult, hiszen két hónap után örökre búcsúzott a képernyőtől.

 

06 81 320 310

A 320 indulása után 7 hónappal indult. Beszeda Gábor korábbi főszerkesztő vezetésével. Itt egy piros gomb kapcsolta adásba a játékosokat, akiknek a feladatuk az volt, hogy egy egyszerű kérdésre helyesen válaszolva egy boríték tartalmát nyerték. De itt is volt Jackpot, ám csak 1 millió Ft. Egy véletlenszerűen kiválasztott 10 ezres sorszámának az utolsó 3 számjegyét kellett eltalálni.

 

06 81 320 320

Egy új korszak kezdetét jelentett a játék indulása. A korábbi gondolkodtató játékot felváltotta az inkább egyszerű emberek számára készített nagyobb készpénz nyereményekkel kecsegtető játék. Főleg hardware játékokkal játszottak, ilyen volt a Nyerő kerék, húzós játék, Pénztábla, Kocka, Kártya. De voltak software-s játékok is, mint például a Flipper, vagy a Memória. Valódi gondolkozást talán a Jackpot játék jelentett, ahol 10 kérdésből 5 helyesen megválaszolása után két kocka közül kellett választani. Az egyik alatt 50 000 Ft volt, a másik alatt pedig Jackpot. Az utóbbi viszont rendkívül nagy összeget takart. Az 1 millió és a 4 millió között mozgott. Műsorvezetők Palotás Petra, Világi Péter és Valkó Eszter, Szakál Miklós.

 

 Játékzóna

Az Interaktív megszűnésével közel egy időben kezdődött. Új külső és játékok mellé új műsorvezető is érkezett: Beleznay Endre. Ezen kívül visszatért Pokrivtsák Mónika, de nem távozott Markovics Tamás sem. Gáspár András marad főszerkesztő, de már játékot nem vezetett. Palotás Petra viszont pár hónap erejéig otthagyta a műsort, de 2003. szeptemberében visszatért. Első hónapokban az állandó játékok mellett ez széf segítségével is lehetett pénzt nyerni. Négy játéktípussal játszottak: Betűvadász, Saccolj, Booglezóna, Különóra.

 

Való Világ Interaktív

A műsor két fő részből állt. Az egyikben Czifra Noémi, Nóci játszott a nézőkkel. Négy játéktípus volt, a Deja vü, Labirintus, Párkereső, A villa. A másik részben Körmendi Gábor mondta a legfrissebb információkat a villalakókról és hirdetett meg és zárt le egy-egy szavazást. A valóság-show három szériát élt meg az Interaktív pedig csak egyet.

 

Teleparti

Az ország első kereskedelmi televízióban játszott jelentősebb adásidővel jelentkező emelet díjas interaktív telefonos játéka volt. 2003 őszén indult négy műsorvezetővel: Jónás Ritával, Pokrivtsák Mónikával, Gáspár Andrással és Markovics Tamással. Két játékot játszottak: Csúszda csapdát és 7 próbát. Az előbbi egy társasjáték volt, az utóbbi pedig egy Kapcsoltamhoz hasonló kvízjáték. Majd újabb játékok érkeztek: Monopoly party és a Szótorpedó. Az utóbbiból született egy otthoni társasjáték is, aminek hatalmas sikere lett. Közel egy évig futott a műsor. Közben Jónás Rita szülési szabadságra ment, és Pokrivtsák Mónika helyére Palotás Petra érkezett.

 

Csak egy szavadba kerül!

A csatorna utolsó villámjátéka. Egészen a 06 81 320 320 indulásig futott. Egy öt vagy egy hatbetűs szót kerestek. A műsorvezető mellett egy virtuális oszlopon hat korong közül lehetett választani, ami mögött vagy semmi, vagy betű, vagy tárgynyeremény lapult. A szó megfejtésével további nyereményt lehetett nyerni. Eleinte Gáspár András, vezette, amjd a többi Játékzónás és Telepartis műsorvezető is: Pokrivtsák Mónika, Jónás Rita, Markovics Tamás, Palotás Petra, Beleznay Endre, Körmendi Gábor.

 

Joker

Kártyákból, vagy dobozokból kellett választani, és választ adni a kérdésekre. Műsorvezetők: Ponrivtsák Mónika, Gáspár András, Jónás Rita.

 

Mire gondolok?

Első olyan játék, amelyben feltűnt Gáspár András. Mutattak egy felvételt, ahol körülírták, vagy elmutogatták a szót. A megfejtés beírták egy keresztrejtvénybe. A hét végén pedig kaptak egy főmegfejtést. Műsorvezetői: Pokrivtsák Mónika, Gáspár András, Ambrus Éva.

 

Meri vagy nem meri?

Az RTL KLUB legelső műsora és játéka volt. Egy-egy bejátszást láthattak a nézők és az ehhez kapcsolódó kérdésre kellett helyesen válaszolniuk. Műsorvezetői: Pokrivtsák Mónika, Deutsch Anita.

 

 
FRISS HÍREK
Friss bejegyzések
2012.06.22. 11:28
2012.02.05. 18:53
2012.01.02. 13:20
2011.12.30. 21:36
2011.12.17. 13:20
 
Üzenőfal
 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kérdezz-felelek!

Kérdésed van?
Írj bátran!

Küldj
E-MAILt!

Keress
FACEBOOKon!

 

SZERKESZTŐK:
Peti,  Gergő,
Laci,  Máté

 
Számláló
Indulás: 2007-01-29
 


 

 


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints