JÁTÉKINFO 2.0 - minden ami telefonos játék!
Játékinfo EXTRA
 
ASZTRO SHOW
 
TELEMEDIA
 
Telejósda
 
TV2
 
RTL KLUB
 
KORÁBBI JÁTÉKOK
 
2007-ben történt

12 HÓNAP - 12 NAP: 2007-ben történt

JANUÁR


2007. január hatalmas változást hozott a telefonos játékok életébe. A Játszma 9 hónap kihagyás után felfrissülve visszatért a képernyőre, Sanyával az első széria arcával és Gabival, aki itt vezetett először műsort. A Hálózat TV-nek szinte a kezdete óta van játék – bár az elmúlt években végig a Telemedia gyártotta. Azonban január elsején már egy teljesen más műsor fogadta a nézőket. Ez volt Játékháló. A kezdeti műsorvezetők, Phaedra és László már ugyanebben a hónapban elhagyták a műsor. Helyükre került a fix tv két műsorvezetője: Laura és Laci. A két játék hatására a Telemedia is bekeményített, így 3-szor, 4-szer nagyobb nyereményekkel várták a nézőket a Telefortunában, a Virítom!-ban és néha napján a Pénzesőben is.

Nemcsak a Játszmával találkozhattunk újra, hanem a Legyen ön is milliomossal is, ami 2008-ban ismét januárban fog visszatérni a képernyőre. Ugyanakkor búcsúzott az Áll az alku Gundel Takács Gáborral együtt a TV2-től. A csatornának azóta sem sikerült hasonló nézettségű vetélkedőt gyártania. Dömsödi Gábor, a NÉVshowR műsorvezetője januárban az atv-n tűnt fel új vetélkedőjével. Az Heti fix szervesen kapcsolódott a Szerencsejáték ZRT-hez. Három sztár játszott három szerencsés játékossal. A műsor júniusban búcsúzott a képernyőtől. Utódja a Pár-show lett, ami jelenleg is fut.
De ne hagyjuk ki az egyik legfontosabb történést. Január 29-én elindult oldalunk. :)

 

 

 

 


MÁRCIUS
A hónap elején Hódi Attila távozott műsorától a Pénzesőtől, mert úgy érezte, hogy a műsor a sok agresszív viselkedéstől nem hiteles. Más kiemelkedő esemény csak a Játszmában volt. Apróbb bakik mellett Sanya többször is megcsillogatta főzőtudományát. Többek között készített palacsintát és gulyást is. Kolleganő kérésére jó párszor táncra perdült, tornászott és énekelt is neki. Felidéztük az első széria utolsó adásait is. Móni, Kata és Sanya elbúcsúzásairól készült felvételek mellett örülhettünk az újabb fődíj-nyertesnek, aki újfent félmillió forintot tehetett zsebre. Sanya egy éjszakai adásban egy kedves történettel beavatta az atv nézőit a nemiség fogalmába.

 

Múltidézésünket folytattuk és bemutattuk az mtv telefonos, illetve stúdiójátékát, a Telitalálatot. Istenes László műsoráról rengeteg információt, wisht és főcímet raktunk fel az oldalra.

 


MÁJUS
2007 ötödik hónapját több évfordulóval indítottuk. Elsején ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját a Magyar Televízió. A rengeteg ünnepi program mellett ismét látható volt az mtv két nagysikerű vetélkedője, a Van benne valami, illetve a Kapcsoltam. Sajnos folytatni eddig nem folytatták, elképzelhető, majd csak még 50 év múlva tér vissza újból a képernyőre. Másodikán már a Játszma második születésnapját ünnepelhettük, ugyanis ekkor volt két éve, hogy Kormos Kata elsőként köszöntötte a játék nézőit. A hónap másik kiemelkedő történése volt a Telefortuna talán legnagyobb bakija. A műsor végén a fődíj játékhoz nem tudott feltenni kérdéseket Ákos. Hogy hogyan oldották meg ezen kínos helyzetet májusi cikkeink között megtalálhatod! A hónap végén a Telemedia új játékával találkozhattunk a Többet ésszel első 20 percében. Az adásban 2 csapat játszott egymás ellen szóháborút. Az adás azóta nem jelentkezett…

 


JÚNIUS
A nyár első hónapjában bemutattuk a Mobilpress Spektrumra tervezett játékát, az Adrenalint. Ezenkívül megnéztük Révész Kati hogyan bolondozik az egyik Pénzhalász előtt. Részletesen bemutattuk a Duna tv Játékhullám, és a Viasat 3 Koktél nevű játékait. Oldalunk megújulását követően a TV2 délelőtti telefonos játéka is átalakult, új játékokkal, főcímmel, címmel, díszlettel jelentkeztek. Nem csak mi találtuk meg Lali manó utódját Sanya manó személyében, hanem a TV2 is megtalálta Szekeres Nóra utódját, a volt JátékHálós műsorvezetőt Sekoulopoulu Phaedra-t.


JÚLIUS
Közel egy időben az Észbontóval a Telefortuna is megújult. Elindítottuk új szolgáltatásunkat, amellyel nem csak megnézhetitek a videókat, hanem néhányat közülük le is tölthetitek. A 40 şC-os hőség társaságában megérkezett az info csoport legújabb tagja, a Teleinfo. Júliustól részletesen foglalkozunk az RTL KLUB telefonos játékaival és vetélkedőivel is. Meglepő részletességű cikket közölt az index.hu internetes hírportál a Telemediáról. Bemutatta rengeteg olyan dolgot, amelyet egy egyszerű ember nem biztos, hogy bármikor láthat. Azonban hamarosan megérkezett a Játékinfo reagálása is, amelyben részletesen kifejtettük, hogy miben nem értünk egyet a cikk szerzőjével


AUGUSZTUS

A hónap elején a Virítom műsorvezetője, Ágica öngyilkosságot kísérelt meg, így több hétig nem oszthatta a zenecsatornán a pénzt, ehelyett volt, hogy a lengyel Vivának készült műsort adták nálunk. A nyári forróságban már a jósok sem túl népszerűek – a Telemedia ezért kitalálta, hogy Anettel lehessen focizni. Hasonlót már láttunk a Telitalálatban, csak itt sokkal többe került egy menet. Erről a játékról azóta sem hallottunk semmit, de a műsor oldala még mindig él. Casting volt a TV2-nél Phaedra, Marczali Laci és Mező Laura is részt vett benne. Nagy reményekkel elindult az Okosabb vagy, mint egy ötödikes Tilla vezetésével mára már a forgatásokat is leállították. Mi rendet raktunk a Játszma videók modulban, elértük 3000. látogatónkat és sok új videót raktunk fel.


SZEPTEMBER

A hónap legnagyobb eseménye, történése az volt, hogy csaknem 2 év után búcsúzott a Spektrum TV-ről a Telefortuna. A csatornánál nem zárták ki azt, hogy ismét látható legyen valamilyen játék – de erről azóta semmit nem hallottunk. Beszámoltunk a Telemedia nyelvújító munkásságáról és az Okosabb vagy mint egy ötödikes első hibás kérdéséről is. A „Romániában élő” Valkó Eszter és a 3 éves piros gombbal játszhattunk ettől a hónaptól. Új sorozatot indítottunk, amelyben bemutattuk az RTL KLUB, a TV2 és a Telemedia játéktörténetét. Részleteket mutattunk be a farsangi adásból, valamint újabb letölthető videókat töltöttünk fel.


OKTÓBER

Az október a májushoz hasonlóan rengeteg ünnepre adott okot. Ebben a hónapban ünnepelte a két legnagyobb kereskedelmi csatorna fennállásának 10. évfordulóját. Ebből az alkalomból került Kandász Andrea a Betűbárba, és így láthattuk Dudás Ádámot az Észbontóban. Néhány nappal később az RTL KLUB telefonos játékainak 1400. adását láthattuk. Ha már így a számok bűvöletébe kerültünk nem mellékesen a Játékinfon is történtek említésre méltó események. Egyidőben köszöntöttük 5000. látogatónkat, és ugyanekkor került fel oldalunkra a 250. videó, amivel együtt felvételeink hossza meghaladta a 4 órát. Ebből az alkalomból készítettünk újabb két saját készítésű interjút Szabó Gabival és Hódi Attilával. A TV2-től januárban távozott Gundel Takács Gábor újabb vetélkedő vezetésére kérték fel, így október végétől az Örökös című játékban láthatjuk őt nap mint nap. 


NOVEMBER
A novemberi hónapot a Telemedia és a Budapest TV egy (átlagos) bakival indította. A jósda stúdiót mutatták egy kamerával, valamint egy grafikával. Rá következő héten hétfőn pedig elsőször találkozhattunk a múlt héten véget ért vetélkedővel, a Pókerarccal. A vetélkedő két műsorvezetője Vágó István és Sebestyén Balázs volt, akiknek az útjaik külön váltak, így műsoraik négyhetente fognak cserélődni. Egy hónapig Balázst és A széf című játékot láthatjuk, majd egy hónapig a felfrissült szabályokkal jelentkező Legyen ön is milliomost. Interjút készítettünk a Játszma második szériájának két műsorvezetőjével, Gabival és Sanyával. Új „műsorvezető” érkezett a Pénzhalászba a hónap közepén. Hugóval – a Telemedia egyik szerkesztője szerint – még elképzelhető, hogy fogunk találkozni. Azonban úgy látszik a számítógépes figurával ugyan annyit fogunk ezentúl is találkozni, mint a Szabadrúgás vagy a Szópárbaj című műsorral. Igazán szerencsés és eszes játékosok játszottak a TV2 vetélkedőiben, hiszen az Észbontóban 2,5 milliót, az Okosabb vagy, mint egy ötödikesben pedig 10 milliót nyertek. Idén is megtartották Hollandiában a Domino dayt, azonban idén nem jött össze az újabb rekord. A bukás okát sokan a vadonatúj technikákban látták. November 21-én indult újra a fix.tv-n a Budapest TV-ről ismert Pénzeső. Az adás heti 2× jelentkezik/jelentkezett a Pénzhalász telefonszámával és Marcsi műsorvezetésével mindig más stúdióból. Néhány műsor után találkozhattunk Nikivel a Telejósda népszerű műsorvezetőjével.


DECEMBER
A hónapot két interjúval indítottuk, Kormos Katával és Marczali Lászlóval. Nagy bukásokat hozott december első napjai, hiszen Heni a Pókerarcban több mint 2 milliótól, az Okosabb vagy mint egy ötödikes játékosa pedig 10 milliótól vett fájdalmas búcsút. Mikulás napján pedig megújult oldalunk arculata. A Telemedia elindította vadonatúj játékát az Adventi szerencsét, ami néhány nap után lekerült az atv műsoráról. Új stúdiót, grafikát, és műsorvezetőt kapott a Viva TV játéka, a Virítom. Három vetélkedő is véget ért még karácsony előtt. A Pókerarcot Béla, a Sofőröket Gyuri, a Csillag születiket pedig Utasi Árpád nyerte. December utolsó napjaiban nagy nézettséggel elindult az RTL KLUB új családi vetélkedője, A széf: Az év utolsó Virítomjában megszokatlanul óriási volt a komolytalanság.

ÁPRILIS
Áprilisban szűnt meg a Játszma, és a Játékháló, amely az oldal indulásától kezdve fontos szerepet játszott az életében. Április 20-án láthattuk (talán utoljára) ezen két játékot. Ezzel együtt járt, hogy visszaállt a régi rend, így az atv-n a Többet ésszel, a Hálózat televízióba pedig a Pénzhalász tért vissza. Az új stúdiókon és grafikákon kívül szinte semmi változást nem tapasztalhattunk. Rövid időn belül a hétköznapi Pénzhalász helyére a Zodiákus került, valószínűleg nem bizonyult elég népszerűnek a játék Anettel. Azonban a Telemedia csavart még egyet a dolgon, és a Budapest tv-n egyidejűleg jelentkező Telejósda adást közvetítette a Hálózat tv-nek. Magyarul egyszerre láttuk például Nikit mind a két csatornán.

FEBRUÁR
Az éve második hónapjában érkezett Phaedra helyére Mező Laura, a fix tv műsorvezetője. Már az első adása is maradandó nyomott hagyott a műsor történetében, hiszen ebben az adásban produkálta feledhetetlen táncát. Kollegái még márciusban is utalgattak rá, és próbálták leutánozni több-kevesebb sikerrel. Azonban Sanyát idézve: „Megvan ennek az igazi mestere”.
Nem csak maga Laura, hanem a játék és a készítői is bemutatkozott. Egy pár perces promoban bemutatták, hogyan készül a műsor. Magyarországon addig nem készült olyan bejátszó, ami ilyen részletességgel mutatná be egy telefonos játék kulisszatitkait.

Azonban a Telemediánál dolgozó jósok nem lehettek ilyen büszkék környezetükre, hiszen stúdiójuk februárban leégett. Azóta sem kaptak rendes stúdiót. Ebben a hónapban ültek be műsorvezetők először a jósok mellé, ami egyszer elég kellemetlenül sült el, hiszen egy néző Anettnek elég keményen elmondta nem éppen pozitív véleményét.

 
FRISS HÍREK
Friss bejegyzések
2012.06.22. 11:28
2012.02.05. 18:53
2012.01.02. 13:20
2011.12.30. 21:36
2011.12.17. 13:20
 
Üzenőfal
 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kérdezz-felelek!

Kérdésed van?
Írj bátran!

Küldj
E-MAILt!

Keress
FACEBOOKon!

 

SZERKESZTŐK:
Peti,  Gergő,
Laci,  Máté

 
Számláló
Indulás: 2007-01-29
 


 

 


Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról